header

Uit elkaar

Onenigheid, verdriet, niet meer met elkaar willen of kunnen praten: en toch moet u een hoop regelen en samen tot afspraken komen. Voor uzelf en voor eventuele kinderen.

Wensen, belangen en emoties

Wat werkt het beste? Waarom wil mijn ex-partner het zo? Hoe belangrijk is dat voor mij? Welke wensen heb ik? Wat moet ik allemaal regelen? Allemaal zaken waarbij ik jullie kan helpen. Met als resultaat een convenant met afspraken en oplossingen waar jullie beiden achter staan.

Tot overeenstemming komen

Mijn doel is bereikt als u tot overeenstemming komt met uw partner en u allebei met een goed gevoel naar de toekomst kunt kijken. Of het nu gaat om een ouderschapsplan of andere afspraken en regelingen tussen u en uw (ex-)partner: ook bij u kan het. Hoe moeilijk de situatie ook is.

Hoeveel gesprekken zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er twee tot vijf gesprekken nodig. Maar er zijn ook uitschieters naar beneden (één gesprek) en naar boven (tien gesprekken). Heeft u kinderen of is de situatie complex? Dan zijn er meestal ook meer gesprekken nodig.

echtscheiding

Wij hadden niet verwacht dat er zoveel bij kwam kijken. Wij dachten zo klaar te zijn, maar wat bleken we onvoorbereid. Door de ondersteuning van Dennis hebben we nu veel meer afspraken gemaakt dan verwacht en dit voelt goed. Wij kunnen nu een goede nieuwe start maken.

Gerda (66) en Peter (65)

MfN-registermediator
High Trust mediator
Aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging

Dennis de Veth
(06) 51 30 99 40
Info@devethmediation.nl